Bootcamp samen met een gemotiveerde groep en professionele trainer een uur intensief in de buitenlucht.

Samen werken we aan onze conditie, kracht, snelheid, coördinatie, balans, lenigheid en gewicht. Een uitgebalanceerde training waarmee we ons lichaam sterk en klachtvrij kunnen houden.

Een uitdagend en gevarieerd programma

Bootcamp is bij ons ook uitdagend en afwisselend. Wij zorgen elke training weer voor een aantrekkelijk en gevarieerd programma. We werken in de eerste plaats met ons eigen lichaamsgewicht als weerstand. Voor de afwisseling of om te verzwaren werken we ook regelmatig met touwen, Kettlebells, ballen en andere fitnessmaterialen.

Doelgericht, planmatig

Bootcamp is een geschikte manier om uw lichaam sterk te houden en intussen lekker een uurtje aan je gezondheid te werken in de buitenlucht. Heb je nog andere doelen voor ogen? Dan komt er echter meer bij kijken dan enkel lekker een uurtje trainen in de buitenlucht. We nodigen je dan na een gratis proefles ook graag vrijblijvend uit voor een persoonlijk gesprek. We bespreken dan welke mogelijkheden er zijn waardoor je het gewenste resultaat zult bereiken.

Voor wie is onze bootcamp?

Bootcamp is geschikt voor (bijna) iedereen. Elke deelnemer traint op zijn of haar niveau. Wel werken we in groepsverband en kunnen we geen rekening houden met lichamelijke klachten. Twijfel je of je deel kunt nemen aan onze bootcamp neem dan gerust contact met ons op.