• MY STORY •


Het begon allemaal met een meisje die niet lekker in haar vel zat, ze voelde zich niet zichzelf en ze was veel te zwaar. Er moest iets veranderen! Daarom besloot ze het roer totaal om te gooien. Dat meisje ben ik, mijn naam is Charity Peters. Ik ben twee jaar geleden 25 kilo afgevallen. Dit heb ik op eigen kracht gedaan en het is mij gelukt! Sindsdien ben ik geïnspireerd geraakt om andere mensen te helpen en te blijven motiveren. In het dagelijks leven ben ik veel bezig met sport en voeding. Ik heb onlangs de bayesian bodybuilding opleiding afgerond! Ik had al lange tijd de droom om voor mijzelf te beginnen and here we are! Ik ben mijn eigen bedrijfje begonnen en ik wil andere mensen helpen en inspireren, bij het begin van een slank, fit, sterk en gezonder leven. Bij mij kan iedereen zichzelf zijn en staat persoonlijke aandacht altijd centraal. Of het nu een personal training is of een op maat gemaakt voedingsschema. Samen gaan wij ervoor zorgen dat jij je doel gaat bereiken. Mijn motto is "beyourownmotivation", stop met het kijken naar anderen, blijf vooral bij jezelf en volg jouw eigen pad!

In 2012 begon het allemaal: Ik speelde bij FC Twente en trainde 6 keer in de week, na 2 seizoenen besloot ik te stoppen met voetballen. Ik kreeg een heel ander leven, van 6-7 keer per week sporten ging ik ineens naar 0x, dit resulteerde in een +25 kilo binnen 6 maanden.

Ok, shit! Dit MOET eraf... zo snel mogelijk natuurlijk. Maar hoe? Ik besloot mij te gaan verdiepen in afvallen maar kon er eingelijk vrij weinig over vinden dan detoxen, shakes, soep dieten. Oke oke, ik begon met shakes en dat ging prima! Ik viel razend snel, ik ging het sporten oppakken en deed alleen maar aan cardio, cardio, cardio. Ik was inmiddels 20 kilo kwijt, en kreeg veel complimenten van mensen wat mij een enorm goed gevoel gaf! Maar... ik voelde me verschrikkelijk slecht. Ik zat zo laag in mijn calorieën over een hele lange periode (675 calorieën per dag om precies te zijn) sportte 6 keer in de week waarin ik sowieso op het cardio apparaat 500 kcal wou wilde verbranden... Ik kreeg lichamelijke klachten: paniekaanvallen, geen menstruatie, duizelig duizeligheid en ik was erg afwezig. Fuck! En nu? Ik zag het allemaal niet meer zo rooskleurig in voelde me zo slecht en rot!

Na wat ziekenhuis bezoekjes gaf de dokter mij het advies om weer wat aan te komen. Dit vond ik moeilijk, want ik was toch al goed in vorm zo? Ik wilde niet terug naar dat lichaam! Maar ik moest naar mezelf luisteren dus ik begon mijn voeding weer goed op te pakken. Dit ging niet zonder slag of stoot, ik begon te eten en stopte maar niet! Zelfs snoep wat ik niet eens lust at ik op! Ik zat constant in een eetbui het was een vicieuze cirkel en ik kwam er maar niet uit. Zodra ik mijn voeding niet kon afwegen was het standaard een ‘cheat-day’ en at ik de hele dag door.

Het heeft ontzettend lang geduurd voordat ik hier de controle over kreeg. Ik ging met mezelf zitten en bedacht me dat ik uit die cirkel moet stappen, want anders blijft zich dit steeds maar weer herhalen. So i did... het was super lastig om er uit te stappen omdat dit uiteindelijk een gewoonte geworden was van mij om ‘eetbuien’ te hebben. Maar met trots kan ik zeggen dat ik eetbui vrij ben, ik geniet van het eten zoals het hoort. Ik heb een goed balans gevonden, ik ben én voel me fit! En het belangrijke: lichamelijk is alles in orde! 💪🏻 Dat vind ik het allerbelangrijkste!

Struggle jij ook met dezelfde klachten? Weet van jezelf dat je dit kan!!! Je kunt mij altijd een bericht sturen en ik zal je met alle plezier en liefde helpen! ❤